Laat uw hart spreken

Wanneer woorden er toe doen tijdens de speciale gelegenheden in het leven, dan is het niet altijd eenvoudig woorden te vinden die je wilt doorgeven.
Nienke was jarenlang mede organisator en spreker bij herdenkingsdiensten in verschillende hospices.
De transitie rondom het sterven kan overweldigend zijn. Haar verpleegkundige professie en het vak van sprekers coaching, maakt de combinatie die een ondersteuning kan zijn bij het maken van een speech. Vooral wanneer woorden uit je hart moeten komen.
Haar jarenlange ervaring in de begeleiding van honderden TEDx talks, (korte speeches die gegeven worden om mensen te verbinden) is een ideale basis voor support in speeches die er toe doen.

Gedenkwaardig spreken

Gedenkwaardig spreken kan ook in een kórte tijd eigen gemaakt worden.
Soms helpt het bij een aankomend sterven, om vóóraf al te inventariseren wat een stervende graag gezegd wil hebben. Nienke kan in dat proces een neutrale begeleiding geven.
Soms is een sterven onverwacht, Nienke heeft ook dan een eenvoudig format waarbij een gedenkwaardige speech maken minder stressvol hoeft te zijn. Dat ontzorgt in een stressvolle tijd.
Samen met spreker of sprekers maakt zij mét u de speech die u wilde geven maar die u nog niet gevonden had.
Nienke werkt hierin samen met bv Erik Sepp uitvaartzorg.

Spreken uitbesteden

Het kan zijn dat u toch liever niet zélf spreekt. In overleg is het mogelijk dat Nienke het spreken voor u overneemt en zij uw stem weergeeft.

Andere gelegenheden

Trouwspeeches, jubileum speeches hebben hetzelfde format echter de inhoud verschilt. Daarnaast is vaak meer tijd om deze speeches voor te bereiden.
Toch is het doel het zelfde: u wilt een speech geven die er toe doet, onthouden wordt en de aanwezigen op een positieve manier raakt. Nienke maakt dat eenvoudig mogelijk en inspireert en ontzorgt.
Wilt u ondersteuning bij het schrijven en geven van een speech op een gedenkwaardig moment neemt u dan contact op door het invullen van het onderstaande formulier.

Contact of meer informatie