Laat uw hart spreken

Wanneer woorden er toe doen tijdens de speciale gelegenheden in het leven, dan is het niet altijd eenvoudig woorden te vinden die je wilt doorgeven.

Ontzorgen en verbinden is waar het om gaat rond een overlijden. In overleg met de betrokkenen komt Nienke bij u, om samen met u aan de slag te gaan. Nienke luistert en vraagt, gaat met u in gesprek, zodat passende woorden het eindresultaat zijn.
De transitie rondom het sterven kan overweldigend zijn. Een in memoriam maken komt er dan óók nog bij. Nienke haar verpleegkundige professie én het vak van sprekers coach, maakt de combinatie die een ondersteuning kan zijn bij het maken van een in memoriam. Vooral wanneer woorden uit je hart moeten komen.
Nienke was jarenlang mede organisator en spreker bij herdenkingsdiensten in verschillende hospices.
Haar jarenlange ervaring in de begeleiding van honderden TEDx talks, (korte speeches die gegeven worden om mensen te verbinden) is een ideale basis voor support in speeches die er toe doen.

Gedenkwaardig spreken

Gedenkwaardig spreken kan ook in een kórte tijd eigen gemaakt worden.
Sommige mensen geeft het rust, zélf woorden te kiezen bij leven. Nienke kan in dat proces een neutrale begeleiding geven.
Soms is een sterven onverwacht, Nienke heeft ook dan een eenvoudig format waarbij een gedenkwaardige speech maken minder stressvol hoeft te zijn. Dat ontzorgt in een stressvolle tijd.
Samen met spreker of sprekers maakt zij mét u de speech die u wilde geven maar die u nog niet gevonden had.
Nienke werkt hierin samen met bv Erik Sepp uitvaartzorg.

“Dit is precies hoe we mijn man en vader wilde herinneren”

“De woorden kwamen zoveel rustiger nu wist wat ik écht wilde zeggen”

Spreken uitbesteden

Het kan zijn dat u toch liever niet zélf spreekt. In overleg is het mogelijk dat Nienke het spreken voor u overneemt en zij uw stem weergeeft.

Andere gelegenheden

Trouwspeeches, jubileum speeches hebben hetzelfde format echter de inhoud verschilt. Daarnaast is vaak meer tijd om deze speeches voor te bereiden.
Toch is het doel het zelfde: u wilt een speech geven die er toe doet, onthouden wordt en de aanwezigen op een positieve manier raakt. Nienke maakt dat eenvoudig mogelijk en inspireert en ontzorgt.
Wilt u ondersteuning bij het schrijven en geven van een speech op een gedenkwaardig moment neemt u dan contact op door het invullen van het onderstaande formulier.

Contact of meer informatie