Nederland

Nienke werkt niet alléén internationaal. Ze woont en werkt ook gewoon in Nederland.
Op verzoek is deze pagina in het Nederlands zodat het ook voor de Nederlandse doelgroep makkelijk navigeren is.

Je hoeft niet te kiezen tussen
hoofd óf hart
Coherente samenwerking
maakt het verschil

HeartMath technieken

Nienke geeft informatie sessies en workshops rond wat hart coherentie kan bijdragen in hoe we ons leven vorm kunnen geven.
HeartMath Benelux werkt o.a. samen met de Nederlandse Politie Academie. Ook zijn er door HeartMath Benelux trainingen verzorgd voor  Unilever, Shell, Philips, DSM, RABO, ABN-AMRO, Deloitte, de Politie, de Politieacademie, PWC, Ministerie van Economische zaken, Hamelink & van den Tooren, RWS en de Nederlandse Spoorwegen.

De komende tijd zal er ook gekeken worden waar HeartMath van toegvoegde waarde is in de gezondheidszorg.

Leiderschap en performance
Waar leidinggevenden onder druk staan en stress als sluiper in de nacht prestaties beïnvloed op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, dan kan hart coherentie ondersteunen in het helder besluiten nemen, coherente communicatie technieken. Persoonlijk leiderschap en teambegeleiding zijn de vlakken waarin Nienke vanuit haar ervaring ondersteuning kan bieden.

“Als het hart coherenter wordt, is het brein een van de grote winnaars”

Top musici
In elke gebied waar de focus verbeterd kan worden door hartcoherentie zijn er zowel in Nederland als in de USA al vele studies met musici die betere prestatie konden brengen door het beheersen van hart coherentie technieken.

Top sport
In elke gebied waar de focus verbeterd kan wordenzoals bij sporten kan dat door hartcoherentie. Zowel in Nederland als in de USA zijn er vele studies met olympische atleten en topsporters die betere prestatie konden leveren door het beheersen van hart coherentie technieken.