HeartMath technieken

Nienke is lid van HeartMath Benelux waar de HeartMath technieken ook in het Nederlands toegankelijk zijn.
Nienke geeft workshops voor kleine groepen en voorlichting over wat HeartMath kan betekenen in emotionele zelfregulatie, stress management, herstel bij Niet aangeboren Hersenletsel (N.A.H.), long Covid.
Soms in samenwerking met andere professional zoals psychologen en fysiotherapie.
Daarnaast werkt Nienke met mensen die op zoek zijn het optimaliseren van hun productiviteit b.v bij leidinggevenden, topsporters, musici, en in de gezondheidszorg.
Het samenspel tussen hartcoherentie en optimaliseren van de breincapaciteit is een prachtig speelveld om samen te ontdekken wat nog er meer mogelijk is dan wat je nu weet.

Waar loop je op leeg?

Welke patronen zijn niet zichtbaar voor anderen?

Nederlandse politie
Sinds 2012 heeft HeartMath Benelux al meer dan 60.000 medewerkers binnen de Politie getraind. Uit een onderzoek onder 104 medewerkers van de politie Noord Nederland die een HeartMath coaching hadden ondergaan bleek dat de resultaten ook na 23 maanden nog steeds positief waren. Het onderzoeksbureau Soffos zegt daarover in de slotconclusie:  “Dat betekent dat de trainers van de politie op het terrein van hartcoherentie de cliënten dusdanig getraind hebben dat ze dit gemiddeld genomen na 23 maanden nog steeds in praktijk kunnen brengen. Daarmee is de waarde van de training op de langere termijn voor de trainees in deze grote groep van 104 respondenten significant.”

Klik hier voor meer informatie over het werk binnen de Nederlandse politie en HeartMath.

Zilveren Kruis: individuele coaching en groepstraining werknemers
Zowel het individuele HeartMath Veerkracht Programma als de HeartMath  groepstraining Vergroot je veerkracht, verminder je stress! zijn opgenomen in het PRESENT pakket en het  LIVVIT pakket van Zilveren Kruis. Zie hier de evaluatie over 2022.