Hart en brein coaching opties

leven weer op de rit coaching

Er zijn coaching opties beschikbaar voor diegenen die hun hart-breinverbinding willen versterken. Nienke noemt het hart en brein coaching. Laat je hoofd en je hart effectief samenwerken. Dat zijn we verleerd. Het kost ons onze gezondheid en plezier in het leven.
Aarzel niet om langer om zelf weer de leiding te nemen over je eigen leven en je gezondheid.
Als je het gevoel hebt dat je in het hamsterwiel en de ratrace zit, ben je voortdurend moe; je denkt dat je jezelf constant moet bewijzen en verbeteren, maar dat legt een druk op je die maar niet lijkt te kunnen keren.
Als je huidige leven niet (meer) lijkt te passen bij je oprechte verlangen, en het voelt als falen als je voor jezelf opkomt?
Als je niet zeker weet welke volgende stappen je in je werk moet nemen, je collega’s of leidinggevende, huisarts of bedrijfsarts nemen je niet serieus, of luisteren niet.
Dan is het tijd voor een aanpak die je steunt van binnenuit. Niet het zoveelste efficiency trucje.
Laat je brave beste jongens- of meisjessyndroom achter je en word volwassen in een stijl die bij je past in de realiteit van vandaag.
Life planning coaching is een pakket van 3 maanden dat de veranderingen ondersteunt die je kunt maken op basis van je hart-brein afstemming. In de wekelijkse sessies ‘vind je de blauwdruk’ van je leven en ga met moeiteloze inspanning aan de slag, want de mentale blokkades worden opgeheven.
Na 12 sessies krijg je jouw op maat ontworpen stappenplan hoe jij jouw leven kunt vormgeven, zonder het gevoel te hebben dat je van je pad af bent. Je hebt je eigen heft weer in handen en weet hoe je jezelf op koers kan houden.

Hoofd en hart weer in balans brengen en houden

Stress en emotionele zelf regulatie leren hanteren

Je hebt de diagnose burn-out-gerelateerde stress; je voelt je getriggerd door wat anderen tegen je zeggen en doen.
Je slaap is verstoord, of je hebt moeite om je fysieke en mentale energie op peil te houden.
U wordt geconfronteerd met verdriet en verliezen op het werk of in sociale of gezinssituaties. Je overweldigd voelen maakt je opvliegend of je wordt steeds stiller.
Hoge bloeddruk en stress gerelateerde hoofdpijn, je gedachten zijn niet positief en moeilijk te keren, angstgevoelens of zelfs fibromyalgie verstoren uw dagelijks leven. Het is moeilijk om je ontspannen te voelen door alle druk in je leven.
Voor anderen zorgen eist z’n tol en je weet niet hoe je de omstandigheden kunt veranderen.
Als je voor jezelf moet opkomen, voel je je niet gehoord, wat je nog meer uitput.
Eenzaamheid ligt om de hoek. Als er maar iemand naar je zou luisteren!
In het coaching pakket van 3 maanden over emotionele zelfregulatie leert Nienke je hoe je je energielekken kunt stoppen en dichten met HeartMath™ technieken.
Deze coaching omvat een innerlijke balanssensor om je fysieke biofeedback te verbeteren tijdens je reis uit je uitputtende patronen. Leer hoe je weer de leiding neemt over je leven en gezondheid.


Je kunt ‘leeglopen’ van je energie stoppen, eenvoudig en snel.